Over ons

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit 3 gedreven apothekers die steeds in de weer zijn om u te helpen. Hetzij met de nodige uitleg bij het afleveren van geneesmiddelen. Hetzij om een antwoord trachten te zoeken voor elk probleem die u ons aanreikt. Ieder van ons met zijn eigen kennis en interesses kan bijdragen tot het vinden van een oplossing. Deze kennis wordt continu bijgeschaafd door opleidingen en literatuur.

Tim Verstraete

Apotheker-titularis

Nadine Vanden Driessche

Adjunct-apotheker

Carine De Cooman

Adjunct-apotheker

Persoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Een persoonlijke aanpak en begeleiding is voor ons zeer belangrijk. Om voor ieder product de meest volledige uitleg te kunnen geven worden er voor het team regelmatig middagopleidingen georganiseerd en volgen wij ook verschillende wetenschappelijke dag- en avondopleidingen om onze kennis nog verder te verdiepen. Je kun je bij ons ook terecht voor een medicatieschema op maat, medische hulpmiddelen, thuiszorgmateriaal en aanvullende dienstverlenging. 


Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht

Betaalmogelijkheden

In onze webshop heb je de optie om je bestelling online te betalen via Bancontact, de KBC en Belfius betaalknop of ING homepay, of kun je ervoor kiezen om af te rekenen bij het afhalen van je reservatie in de apotheek zelf.