Soria Vitamine D 3000iu Parels 120

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

pickup

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vitamine D is een bekende vitamine met verschillende taken:

• ondersteunt je natuurlijke weerstand

• helpt bij het behoud van sterke botten, soepele spieren en een sterk gebit

• helpt je lichaam bij de normale opname van verschillende mineralen

Vitamine D is één van de weinige vitamines die je lichaam zelf aan kan maken. De belangrijkste bron van vitamine D is echter het zonlicht op je huid, wat ervoor zorgt dat je huid vitamine D gaat produceren.

Studies tonen aan dat de Belgische bevolking niet genoeg vitamine D opneemt via de voeding en dat de zon in de winter te laag staat om zelf voldoende vitamine D te produceren.

Waaruit bestaat vitamine D 3000 van Soria?

Wij gebruiken de meeste biobeschikbare vorm van vitamine D, namelijk vitamine D3 of cholecalciferol. Deze wordt vele malen beter opgenomen dan vitamine D2.

Vitamine D is vetoplosbaar. Daarom is het belangrijk dat deze is opgelost in een goede olie. Onze draagstof is hoogkwalitatieve olijfolie, wat zorgt voor een snelle en verhoogde opname.

1 parel bevat 75 µg vitamine D (3000 I.E.). Deze hoeveelheid zorgt ervoor dat tekorten snel aangevuld kunnen worden. Er blijft genoeg vitamine D ter beschikking om de donkere wintermaanden door te komen.

Gebruik

De parel wordt het best ingenomen voor het ontbijt op een nuchtere maag.

Voor personen die moeite hebben met slikken kan de parel ook kapotgebeten worden.

Een dagelijkse inname van 1 parel (3000 I.E.) per dag zorgt ervoor dat je constant een hoge hoeveelheid ter beschikking hebt. Dit zorgt voor een hoog vitamine D gehalte in het bloed.

Samenstelling

Samenstelling per zachte parel: Vulstof: virgin olijfolie (Olea europaea, vrucht), verdikkingsmiddelen: gelatine en glycerine, water, cholecalciferol 75 μg (3000 I.E.)

Indicatie

Immuniteit/Weerstand - Sterke Botten - Spieren

Details
CNK4396016
FabrikantenSoria Bel
MerkenSoria